Vierailijalle

Tervetuloa!
Näiltä sivuilta löydät esittelyn meistä, hieman tietoa sekä harrastamistamme roduista yleisesti, sekä tietenkin tietoja ja kuvia omista koiristamme. Pentuesuunnitelmat päivitellään "Suunnitellut pentueet"-valikon alle ja muutkin oleelliset asiat löytyvät valikoita klikkaamalla.
Olisi mukava jos jättäisit viestin käynnistäsi, etenkin jos mieleesi tulee kysymyksiä, kommentteja tms. :)
 
 
Welcome!
Within these pages you can find info about us, of our dogs, our breedingplans etc. All comments and messages are welcome :)

Uutiset

A-schipperket ovat muuttaneet omiin koteihinsa <3

Hilman A-pennut muuttivat joulukuun alussa omiin koteihinsa. Kasvattajan suurin huolenaihe oli jälleen turha, sillä kaikille löytyi ihanat, huolehtivat kodit.  Aatu (M. Awans) asustelee Outin luona Mänttässä, Fide (M. Aubel) muutti Riihimäelle Elisan ja Tytin luo, Manna (M. Amay For Susunan) sai kodin Miian luota Joensuusta, Coco (M. Aywaille) lähti Kokkolaan Hakuntin perheen iloksi ja Andenne (M. Andenne) matkasi Viroon omaan kotiinsa Annelin ja Marguksen perheen lemmikiksi.

Nyt huokaistaan hetki pentuasioissa, ja vuosi 2018 keskitytään omiin koiriin ja jo maailmalla oleviin kasvatteihin.

Suunnitelmia toki jo on hahmollaan, tälläerää näyttäisi siltä, että seuraavat pennut omille koirille olisi suunnitteilla aikaisintaan 2018/2019 vaihteessa.

*Lyyti-staffi käy terveystutkimuksissa vuoden alkupuoliskolla, ja niiden mukaan mietitään,josko Lyytikin jossain vaiheessa emoksi alkaisi :)

*Hilmalle myös on hahmottumassa ajatus toisesta pentueesta, ajankohta vielä avoin, mutta pikkuschipperkejä toivotaan jossain vaiheessa.

*Kelpiekasvatit vielä kasvavat, pentuesuunnitelmia myös niille hahmotellaan, kunhan ikää tulee ja terveystarkastukset saadaan tehtyä.Lisää

Pennut tänään 4 viikkoa <3

Hilman ja Rooneyn lapset kasvavat ja kehittyvät hurjaa vauhtia. Hampaita puhkeaa ja velliä sekä jauhelihaa syödään jo innolla <3


Peruutusten vuoksi yksi tytöistä etsii omaa rakastavaa kotia, sekä poika aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia.

Lisätietoja  0505679198, kangastt@gmail.com tai meseviestinä

Lisää

Schipperke-pennut syntyneet 1U+4N / Puppies are born 12.10-17 1 male 4 females

Elämme parhaillaan ihanaa uuden elämän alkuaikaa, Hilman ja Rooneyn pennut ovat tänään 20vrk.n ikäisiä. Silmät on auki ja kävelyharjoitukset kovassa käynnissä.

Synnytys sujui hienosti, 7h.n avautumisvaiheen jälkeen tunti meni ensimmäistä pentua ponnistaessa, mutta sen jälkeen kaikki viisi syntyivätkin 1,5h.n sisällä.

Hilma on luontainen äiti, heti ensisekunneista asti pentujen hoito sujui hienosti.


Urospentu (kuvassa) etsii huolehtivaa, aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia (mielellään 100km säteellä Mänttästä, sijainti ei kuitenkaan ole kynnyskysymys oikean kodin löytyessä), ja yksi tytöistä on peruutuksen vuoksi vapaana ikiomaan kotiin. 


Puppies are here, today they are 20 days old, 1 male and 4 females. Hilma is a natural mother and all the puppies are doing great.

Male puppy is looking for a co-own home and due to a cancellation, one of the girls is available too. Both are looking for active, loving and committed homes.

 


Lisää

SCHIPPERKEPENTUJA odotetaan syntyväksi viikolla 41 :) / Schipperke puppies expected to be born at week 41!

Viimeviikolla saimme ihania uutisia ultrassa, Hilmalla on pullat uunissa!

Pentujen isänä on hieno Willow Creek Rooney. (kuvia Schipperke pennut/puppies)

jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI29509/11&ReknoE=FI13704/15

Näitä pentuja olen odottanut kovasti, nyt vaan toivotaan, että kaikki sujuu mallikkaasti loppuun asti. Hilma voi hyvin, on oma iloinen ja reipas itsensä. Hiukan jo massu on pyöristynyt ja kohta se "kasvukausi" vasta alkaakin :)

Sijoituskotia etsitään narttupennulle Mänttän tuntumasta!


C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA V-15 WILLOW CREEK ROONEY "Rooney"

eyes clear, MPSIIIb clear by pedigree

HeJW-15 TLNJW-16 INTOPIUKAN ALWAYS ON MY MIND "Hilma"

HD C/C,  ED 0/0, LTV0, eyes clear, heart clear, knees 0/0, MPSIIIb clear by pedigreeLisää

Kasvatti-tapaaminen ja OnniDog'17-tapahtuma Jämsän Himoksella!

Kaikille kasvateille lämpimästi tervetuloa tapaamiseen Jämsän Himokselle syyskuussa 8-10.9-17.

Tapaaminen järjestetään OnniDog-tapahtuman yhteydessä, tarjolla on hurjan paljon erilaisia koiramaisia touhuja ja mahdollisuus tutustua yli kahteenkymmeneen eri koiraharrastuslajiin, mahtava tapahtuma kerrassaan! Linkistä pääsee tutustumaan tapahtuman sivuihin.

https://onnidog.fi/?page_id=50

Yöpyjille on mahdollisuus mökkimajoitukseen, vielä yksi paikka vapaana!

Lisää

Pennut ovat syntyneet / Puppies are born 18.3-17

Duffy pyöräytti komean seitsikon 18.3-17. Pentueessa 3 tyttöä ja 4 poikaa.

Pennut kasvavat ja kehittyvät hurjaa vauhtia, nyt heillä ikää 18vrk.

Tällä hetkellä vapaana näyttäisi olevan 1-2 poikaa.18.3-17 Duffy gave birth to 3 girls and 4 boys.

All the puppies are growing beautifully, gaining weight and new skills before our eyes <3

At this point 1-2 boys are still looking for their own loving and active homes.

Lisää

Iloisia pentu-uutisia!!

Hienoja uutisia, Duffy on ultrattu tiineeksi viime viikolla, joten viimein voimme julkistaa, että meille on tulossa kelpiepentuja! Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 11/12!

Tämän yhdistelmän Mimorin kennelnimen alle on mahdollistanut pentueen vanhempien omistaja Merja, sekä Craigin toinen omistaja Sakke. Suuri kiitos teille molemmille!

Pentueet-osiossa lisää aiheesta, päivitän huomenna yhdistelmästä hieman lisää, 'juuri nyt kutsuu nukkumatti,  kiireinen päivä töissä, sekä kennelpiirin näyttelyjärjestäjien koulutus Lempäälässä takana.  Näihin uutisiin on hyvä päättää tämä päivä 

 

Lisää

Vuosi 2017 jo hyvällä alulla!

Vuosi on ehtinyt vaihtua ja päästä hyvälle alulle ilman päivityksiä kotisivuille... yritän kunnostautua tässä(kin) asiassa, ja hieman tiheämpään vastedes päivitellä uutisia tänne.

Vuosi 2016 taputeltiin näyttelyrintamalla loppuun marraskuun JKL KV.n ja Messarin merkeissä. Hilman vein kehiin tietäen,että koira ei ollut koskaan ollut yhtä huonossa turkissa, ja toki se näkyi tuloksissa: neljä perättäistä EH.ta...  Vastedes muistanen tämän ja jätän karvattoman koiran kotiin... :D

Onnilla sujui hieman paremmin, JKL.stä kaksi ROP.pia ja messarissa sileä ERI+PU3. Molempien arvostelut päivitän tuonne koirien omien tietojen kohtiin. Jatkossa arvostelut löytynevät koiranetistä, mutta siihen asti kirjaan ne tänne.

Lyyti-staffi suoritti näyttelydebyyttinsä Lahti EPN.ssä tammikuun lopussa, tuloksena mainiosti pientenpentujen 1. sija KP.n kera, ja PN2. Tästä on hyvä jatkaa näyttelyuraa :) Lyytinkin arvostelut löytyvät täältä, Lyytin tietojen kohdalta toistaiseksi.

 

Lahdessa olivat mukana myös Sunny-pentueesta Alva ja Vimma, 5kk1vkon iässä, fiilistelemässä hallinäyttelyn tunnelmia. Hienosti tytöillä sujuikin, molemmat sopeutuivat hyvin sisänäyttelyn oloihin, ja alkuinnostuksen ja -ihmetyksen jälkeen malttoivat rauhoittua kaiken hälinän keskelläkin. Kehästä suoriuduttiin myös mainiosti, Alva PEK2 ja vimma PEK3, molemmat hyvillä arvosteluilla (jotka löytyvät pentueen tiedoista). 

 

Viikon päästä tulossa uutisia liittyen pentusuunnitelmiin, kunhan itsekin saadaan asioita järjestykseen, jännittäviä aikoja tulossa ;)

 

Lisää

JKL IDS 12-13.10-16

Kaamoksen synkkyyttä piristi hieman visiitti kaksipäiväisessä Jyväskylän KV-näyttelyssä.

Hilma tosin oli päättänyt pudottaa kaiken karvansa juuri näyttelyn alla, joten tulokset olivat odotetunlaiset, EH molemmilta päiviltä.

Onni pokkasi molempina päivinä ROP paikan, ryhmässä ei perinteiseen tapaan enää jatkoon päästy. Aina sitä silti tulee jäätyä ryhmäkehäänkin,vaikka päivät venyvätkin välillä pitkiksi.

Seuraavaksi odotellaan tietysti Messaria, sitä ennen Hima on sekä lihotus-, että turkki kuntoon-kuureilla :)Toivotaan, että muutamassa viikossa tapahtuisi ihmeitä, ja saisin entisen näköisen Hilman vietyä kehään. :)

Lyyti kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia, hampaat vaihtuvat parhaillaan. Neiti on aika rauhallinen pentu, verrattuna näihin paimeniin pentuaikana :) Toki Lyytilläkin ne omat riehuhetkensä on, ja hyvä niin. <3Lisää

Tanja Kangas

35800 Mänttä 050 5679198 kangastt@gmail.com
Luotu Webnodella