Vierailijalle

Tervetuloa!
Näiltä sivuilta löydät esittelyn meistä, hieman tietoa sekä harrastamistamme roduista yleisesti, sekä tietenkin tietoja ja kuvia omista koiristamme. Pentuesuunnitelmat päivitellään "Suunnitellut pentueet"-valikon alle ja muutkin oleelliset asiat löytyvät valikoita klikkaamalla.
Olisi mukava jos jättäisit viestin käynnistäsi, etenkin jos mieleesi tulee kysymyksiä, kommentteja tms. :)
 
 
Welcome!
Within these pages you can find info about us, of our dogs, our breedingplans etc. All comments and messages are welcome :)

Uutiset

Iloisia pentu-uutisia!!

Hienoja uutisia, Duffy on ultrattu tiineeksi viime viikolla, joten viimein voimme julkistaa, että meille on tulossa kelpiepentuja! Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 11/12!

Tämän yhdistelmän Mimorin kennelnimen alle on mahdollistanut pentueen vanhempien omistaja Merja, sekä Craigin toinen omistaja Sakke. Suuri kiitos teille molemmille!

Pentueet-osiossa lisää aiheesta, päivitän huomenna yhdistelmästä hieman lisää, 'juuri nyt kutsuu nukkumatti,  kiireinen päivä töissä, sekä kennelpiirin näyttelyjärjestäjien koulutus Lempäälässä takana.  Näihin uutisiin on hyvä päättää tämä päivä 

 

Lisää

Vuosi 2017 jo hyvällä alulla!

Vuosi on ehtinyt vaihtua ja päästä hyvälle alulle ilman päivityksiä kotisivuille... yritän kunnostautua tässä(kin) asiassa, ja hieman tiheämpään vastedes päivitellä uutisia tänne.

Vuosi 2016 taputeltiin näyttelyrintamalla loppuun marraskuun JKL KV.n ja Messarin merkeissä. Hilman vein kehiin tietäen,että koira ei ollut koskaan ollut yhtä huonossa turkissa, ja toki se näkyi tuloksissa: neljä perättäistä EH.ta...  Vastedes muistanen tämän ja jätän karvattoman koiran kotiin... :D

Onnilla sujui hieman paremmin, JKL.stä kaksi ROP.pia ja messarissa sileä ERI+PU3. Molempien arvostelut päivitän tuonne koirien omien tietojen kohtiin. Jatkossa arvostelut löytynevät koiranetistä, mutta siihen asti kirjaan ne tänne.

Lyyti-staffi suoritti näyttelydebyyttinsä Lahti EPN.ssä tammikuun lopussa, tuloksena mainiosti pientenpentujen 1. sija KP.n kera, ja PN2. Tästä on hyvä jatkaa näyttelyuraa :) Lyytinkin arvostelut löytyvät täältä, Lyytin tietojen kohdalta toistaiseksi.

 

Lahdessa olivat mukana myös Sunny-pentueesta Alva ja Vimma, 5kk1vkon iässä, fiilistelemässä hallinäyttelyn tunnelmia. Hienosti tytöillä sujuikin, molemmat sopeutuivat hyvin sisänäyttelyn oloihin, ja alkuinnostuksen ja -ihmetyksen jälkeen malttoivat rauhoittua kaiken hälinän keskelläkin. Kehästä suoriuduttiin myös mainiosti, Alva PEK2 ja vimma PEK3, molemmat hyvillä arvosteluilla (jotka löytyvät pentueen tiedoista). 

 

Viikon päästä tulossa uutisia liittyen pentusuunnitelmiin, kunhan itsekin saadaan asioita järjestykseen, jännittäviä aikoja tulossa ;)

 

Lisää

JKL IDS 12-13.10-16

Kaamoksen synkkyyttä piristi hieman visiitti kaksipäiväisessä Jyväskylän KV-näyttelyssä.

Hilma tosin oli päättänyt pudottaa kaiken karvansa juuri näyttelyn alla, joten tulokset olivat odotetunlaiset, EH molemmilta päiviltä.

Onni pokkasi molempina päivinä ROP paikan, ryhmässä ei perinteiseen tapaan enää jatkoon päästy. Aina sitä silti tulee jäätyä ryhmäkehäänkin,vaikka päivät venyvätkin välillä pitkiksi.

Seuraavaksi odotellaan tietysti Messaria, sitä ennen Hima on sekä lihotus-, että turkki kuntoon-kuureilla :)Toivotaan, että muutamassa viikossa tapahtuisi ihmeitä, ja saisin entisen näköisen Hilman vietyä kehään. :)

Lyyti kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia, hampaat vaihtuvat parhaillaan. Neiti on aika rauhallinen pentu, verrattuna näihin paimeniin pentuaikana :) Toki Lyytilläkin ne omat riehuhetkensä on, ja hyvä niin. <3Lisää

Viimeinkin!

Vihdoin saan virallisesti kotisivut avattua. Luvattoman kauan näiden julkaisemiseen onkin mennyt, mutta viivästymiseen on hyvä syy: Sunnyt <3

Ensimmäinen pentueemme ehti siis jo syntyä, sekä lähteä maailmallekin.

Sain hienon tilaisuuden käyttää jalostuslaina-sopimuksella Onnin siskoa Sania jalostukseen. Suuri kiitos Sanin omistajalle Jennalle tästä mahdollisuudesta! 

Sunny-kelpiepentue syntyi 23.8-16. Sani (Bandicoots Snow White) pyöräytti yön kuluessa seitsemän potraa pentua, 2 urosta ja 5 narttua. Omaksi roolikseni synnytyksessä jäi toimia tarkkailijana ja alusten vaihtajana. Ensikertalaisuudesta huolimatta Sani hoiti homman luontaisella emon vaistolla ja synnytys,sekä pentujen hoito sujui alusta asti luontevasti. Pentujen isä on taistelutahtoa täynnä oleva energiapakkaus Manu (Yacatis Gowi-Dwanko). Kiitos myös Manun väelle tämän mustan komistuksen käytöstä!

Sani-emon kunniaksi pennut saivat viralliseen nimeensä yhteisen etuliitteen Sunny. Nimet on Islan innoittamana valittu My Little pony- teemalla. Pentujen syntymäjärjestys oli: Spitfire "Vimma", Sugartwist "Hymy", Starburst "Lilo", Sassaflash "Alva Kaneli", Scootaloo "Hilla", Shamrock "Romeo" ja Shadowbolt "Mokka".

Pennuille löytyi hyvät ja rakastavat kodit, mikä on seikka, josta kasvattaja on erityisen onnellinen <3

 

Sunny-pentujen ollessa n.kaksiviikkoisia, omaan laumaamme saatiin lisätassuja, kun Lyyti-staffi (Mijalopin Order Of The Phoenix) muutti meille varmistamaan, että elämästä ei puutu touhua edes kelpiepentujen lähdettyä maailmalle :D

 

Kuvia luvassa hieman myöhemmin!

 

Emppu-kultsusta jouduimme kesällä luopumaan vanhuuden vaivojen lisäännyttyä. Emppu nukkui sateenkaarisillalle 12.5 vuoden iässä <3

 

Seuraavaksi odottelemme Hilman juoksuja alkavaksi ensivuoden alkupuolella, ja kelpiepuolellakin on hautumassa jotain jännäääää.... ;)

 

Lisää

Internet sivut avattu

-Uusi verkkosivumme on auennut tänään.

Julkaisen nyt jo pitkään työn alla olleen kotisivun. Vieläkin sivut ovat kesken, mutta alkuun päästään näinkin :). En malta enää pitkittää sivujen julkaisemista,joten olkaatten hyvät ja käykää selailemassa :) 

Lisää

Schipperkepentuja suunnitteilla 2016/2017

Hilmalle on alustavien suunnitelmien mukaan suunnitteilla ensimmäinen pentue! Pentue tulee olemaan ensimmäinen Mimorin-schipperkepentue, olen niiin innoissani!!

Astutus tulee tapahtumaan luultavimmin talvella 2016/2017, riippuen juoksujen ajankohdasta. 

Kosiopuheet on pidetty, ja sulhaseksi saatiin huippuhieno herrasmies,jonka nimi paljastetaan hieman myöhemmin ;)

Myös kelpierintamalla on suunnitelmia, niistä tiedetään enemmän muutaman viikon kuluessa :)

 

Schipperke litter planned to Hilma (Intopiukan Always On My Mind)  for winter 2016/2017! 

The sire to this litter is already planned and will be announced soon.  He is a gorgeous gentleman and we are very exited about this combination :)

Some Kelpieplans also in the making, maybe even for this year! More info about that in a month or two :D

 

Lisää