Meistä

Kennelnimen takana olen minä,Tanja. Tukijoukkoina toimii puolisoni, sekä teini-ikäinen tyttäreni. Asumme Pirkanmaalla, taidekaupungiksikin tituleeratussa Mänttä-Vilppulassa. Residenssinä toimii aivan tavallinen omakotitalo rauhallisella asuinalueella, erinomaisten ulkoilumaastojen vieressä. 
 
 
Lyhyt koirahistoriani:
 
Kaikki alkoi vuonna-84, kun perheeseemme tuli aikuisena kodinvaihtajana schipperkenarttu Milli (Suojan Teriina). Olin itse vielä lapsi, ja Milli olikin eniten isäni koira. Silti kymmenen vuotta yhteiseloa pikkumustan kanssa jätti jälkensä, ja omilleni muutettuani hainkin Sipoosta oman schipperken. Vuosi oli -94 tai 95. Moppe (Minifani) oli minulle tullessaan parivuotias ja hetken aikaa asustelimme kaksin. Aika pian laumaan liittyi myös Ringo (Japiline Duran Duran), joka oli myös kodinvaihtaja. Aikanaan porukkaan tuli lisäykseksi kultainennoutaja narttu Tiltu (Matilda). Tämä trio oli kotikoiria, poikien kanssa pienimuotoista agilitytoimintaa harrastimme sillointällöin. Sain viettää monia vuosia näiden sohvanvaltaajien kanssa. Viimeisimpänä porukasta poistui Ringo vuonna -08 hienossa 15,5 vuoden iässä <3
Schipperket Ringo (Japiline Duran Duran jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=SF14739%2F94&R=83 ) ja Moppe (Minifani jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=SF19683/93&R=83 ), sekä kultainen noutaja Tiltu (Matilda)
 
Jonkun vuoden olin täysin ilman koiraa, kuopus syntyi ja elämä keskittyi lähinnä lapsiin ja työhön. Mutta mitenkäs sitä koirien kanssa suurimman osan elämästään viettänyt voisi ilman nelijalkaista ystävää olla. Onnekseni elämäämme ilmaantuivat kultaiset noutajat Jatsi ja Emppu. Nämä läppäkorvat olivat jo eläkeläisiä, ja tiesimme,että montaa yhteistä vuotta ei enää olisi jäljellä. Pitkään mietimme ja harkitsimme seuraavan koiran rotua, schipperke oli oma ykköstoiveeni, mutta isännän mielestä rotu oli liian pieni. 
Emppu, Isla ja Jatsi
 
Onnekkaan sattuman kautta laumaamme liittyi australian kelpie Onni (Bandicoots Happy). Onni on ollut upea ensikosketus rotuun, kelpie rauhallisemmasta päästä, kuitenkin täynnä intoa ja virtaa kun sitä tarvitaan.
Pari vuotta Onnin tulon jälkeen sain viimein tahtoni läpi, ja taloon muutti viimein schipperke, meidän kamala kakara, ikiliikkuja ja ilopilleri Hilma (Intopiukan Always On My Mind).  
Onni-pentu 10 vkoa ja Emppu-vaari 10v
 
Hilma-pentu ja Onni :)