Vuosi 2017 jo hyvällä alulla!

Vuosi on ehtinyt vaihtua ja päästä hyvälle alulle ilman päivityksiä kotisivuille... yritän kunnostautua tässä(kin) asiassa, ja hieman tiheämpään vastedes päivitellä uutisia tänne.

Vuosi 2016 taputeltiin näyttelyrintamalla loppuun marraskuun JKL KV.n ja Messarin merkeissä. Hilman vein kehiin tietäen,että koira ei ollut koskaan ollut yhtä huonossa turkissa, ja toki se näkyi tuloksissa: neljä perättäistä EH.ta...  Vastedes muistanen tämän ja jätän karvattoman koiran kotiin... :D

Onnilla sujui hieman paremmin, JKL.stä kaksi ROP.pia ja messarissa sileä ERI+PU3. Molempien arvostelut päivitän tuonne koirien omien tietojen kohtiin. Jatkossa arvostelut löytynevät koiranetistä, mutta siihen asti kirjaan ne tänne.

Lyyti-staffi suoritti näyttelydebyyttinsä Lahti EPN.ssä tammikuun lopussa, tuloksena mainiosti pientenpentujen 1. sija KP.n kera, ja PN2. Tästä on hyvä jatkaa näyttelyuraa :) Lyytinkin arvostelut löytyvät täältä, Lyytin tietojen kohdalta toistaiseksi.

 

Lahdessa olivat mukana myös Sunny-pentueesta Alva ja Vimma, 5kk1vkon iässä, fiilistelemässä hallinäyttelyn tunnelmia. Hienosti tytöillä sujuikin, molemmat sopeutuivat hyvin sisänäyttelyn oloihin, ja alkuinnostuksen ja -ihmetyksen jälkeen malttoivat rauhoittua kaiken hälinän keskelläkin. Kehästä suoriuduttiin myös mainiosti, Alva PEK2 ja vimma PEK3, molemmat hyvillä arvosteluilla (jotka löytyvät pentueen tiedoista). 

 

Viikon päästä tulossa uutisia liittyen pentusuunnitelmiin, kunhan itsekin saadaan asioita järjestykseen, jännittäviä aikoja tulossa ;)