Planned litters KELPIE

Next Kelpie-litter plans for summer 2021 at the earliest. 

====================================================================================================================================

UPDATE 4.11-19

Puppies were born 31.10-19, 1 male and 5 females. All puppies have homes already <3

 

UPDATE 18.10-19:

Niisku is very much pregnant, and the puppies are expected to be born at week 44 <3

                                          ********************************

UPDATE 2.9-19:

Niisku has been mated with Mio, and now we wait and hope she'll get pregnant. Ultrasound check will be done at the end of september.

PUPPY WAITINGLIST IS NOW CLOSED, since there is so many people in line already!

Thank You for your interest for this litter <3

                                             *********************************

Next kelpie litter planned for Niisku (Redcliffe Uluru) for fall 2019 / winter 2020. I have great pleasure to use ever so handsome, balanced and wonderful Mio (Promotion Benelli Tornado) as a stud for Niisku (Redcliffe Uluru). Niisku will hopefully be in heat in august, and if so, the puppies will be born in october.

Early inquiries welcome: 050 5679198/Tanja, e-mail kangastt@gmail.com or messenger

Combination in Koira.net: jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI49826/18&ReknoI=FI28686/12


Lue lisää: https://www.mimorin.org/

jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI49826%2F18&R=293   

cms.kokeilu9.webnode.fi/tiimimme/sijoitus-ja-osa-omistuskoirat-co-owned/redcliffe-uluru-red

 

 

Pieni esittely isästä ja emästä lienee paikallaan:

Promotion Benelli Tornado "Mio" 

Mion omistaja Noora kuvailee Mioa näin: 
 
"Mio on helppo arjessa ja harrastuksissa. Se ei ole mikään sählääjä, vaan kaikkeen suhtaudutaan suurella itsevarmuudella. Mio on todellinen alfauros, eikä sen tarvitse todistaa asemaansa pullistelemalla tai mielistelemällä. Ihmisistä Mio tykkää, mutta ei jää rapsuteltavaksi, kun ihmiset voisivat mieluummin heitellä lelujakin. 
 
Harrastuksissa Miolla on täydellinen on-off nappula ja kaikki annetut tehtävät tehdään täysillä. Miolla on suuri taistelutahto, sekä työmoottori ja pitkäkestoiset suoritukset ei laske sen viettiä, päinvastoin. Mio palkkautuu jo pelkästään tekemisestä. Lelut on paras palkka, mutta ei ole mitenkään nirso ruuallekaan. Treenaaminen Mion kanssa on helppoa myös sen takia, että se ei ole ohjaajapehmeä ja antaa anteeksi kaikki ohjaajan tekemät virheet ja kiukuttelut :D Suhteellisen kovana koirana, Mio on hyvin mustavalkoinen ja tarvitsee myös tiedon väärin menneestä suorituksesta, pelkkä naksuttelu ei vie pitkälle.
Miolla ei ole suurta vahtimis- ja puolustusviettiä, eikä terävyyttä, jotka helpottavat arkea."
kuva (c) Emine Lundsten

 

Niisku on Hollannin tuonti, joka tuli Suomeen elokuussa 2018, n.2.5 vuotiaana, ja asuu sijoituskodissa.

Niiskusta kertoo sen haltija Outi näin:

Niisku on ollut meillä nyt 9kk ja kuinka hieno koira siitä onkaan kuoritunut. Mahtava kaveri arjessa, ei stressaa mistään, matkustaa hyvin ja on helppo ottaa mukaan mihin tahansa. Uusien asioiden kanssa on itsevarma ja luottaa omiin ihmisiin. Hiljainen koira, haukkuu tai ääntelee harvoin. Ei ota stressiä toisen koiran kierrosten noususta, toimii hyvänä opetusmestarina ja rauhoittajana nuoremmalle kaverille. Vieraiden ihmisten kanssa tulee hyvin juttuun, alkuun saattaa miehiä vähän arastella, mutta tutustumisen jälkeen ottaa mielellään rapsutuksia vastaan. Ei ole kuitenkaan mikään ylisosiaalinen. Muiden koirien kanssa tulee vaihtelevasti toimeen, urosten kanssa yleensä paremmin, narttujen kanssa voi tulla sanomista. Kotona asuu toinen narttu ja keskenään tulevat kyllä juttuun. Lenkillä kulkee hienosti hihnassa, ei rähjää muille koirille tai omaa mitään muitakaan huonoja tapoja hihnassa. Irti pystyy pitämään missä tahansa, ei riistaviettinen. 
 
Kotona rakastaa nukkumista omassa pehmeässä kolossa, sillon kun mitään ei tapahdu, nukkuu yleensä. Tykkää paljon yhdessä tekemisestä ja on superahne, lelusta palkkautuu hyvin huonosti. Ei omaa juurikaan taistelutahtoa. Vielä ei ole sen tavoitteellisemmin harrastettu, joten vaikea sanoa harrastuspotentiaalista enempää. Eroahdistusta ei havaittu, joskin lähestulkoon aina on toinen koira kaverina, yksin ei ole juurikaan joutunut olemaan, ilman ihmistä pärjää hyvien työpäivien ajan.
 
kuva (c) Essi Rahikainen