Uutta kotia etsii/Looking for a new home

Peruutusten vuoksi huhtikuun alussa luovutusikään tulevassa schipperkepentueessa vielä yksi poika etsii omaa kotia. Tyttöpennulle haussa yhteistyökykyinen sijoituskoti mielellään JKL-TRE akselilta, mutta myös muut huomioidaan.  

Lisätietoja kangastt@gmail.com

 

Sijoituskotia etsitään myös aikuiselle schipperkenartulle:

Aktiivinen harrastuskaveri ja helppo sohvanlämmitin helposti mukaan otettavassa koossa.Uutta sijoituskotia etsii schipperke narttu. Terveystarkit tehty. Ihmisrakas kaveri, jonka motivointi on erittäin helppoa. Tehnyt junnu ohjaajan kanssa aksaa ja osaa siis pohjataitoja. Riistaviettiä sekä terävyyttä on jonkinverran. Varsin ohjaajapehmeä, mutta vaatii täsmälliset rajat ja ohjeet. Hän ei kuitenkaan ole rotutyypillisesti itsepäinen ja helpon motivoitavuuden vuoksi tekee kaikkensa lelun, ruuan tai sosiaalisen palkan vuoksi. Sietää hyvin muita koiria, mutta ei samaan laumaan samanikäisen/rotuisen nartun kanssa.Olisi tosi kiva harrastuskoira, joka sopisi hyvin aloittelijallekin. Koiran kylkiäisenä on tosi kiva tukiverkko Jyväskylän alueella. Ennenkaikkea; nukkuu mielellään pitkään aamuisin ;)  Lisätiedot: kangastt@gmail.com.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Aika-ajoin etsimme luotettavia, aktiivisia ja yhteistyökykyisiä sijoituskoteja. Oheisessa linkissä pieni katsaus sijoituksesta.

Kysy lisää mikäli sijoituskoira kiinnostaa. kangastt@gmail.com tai 0505679198/ Tanja

www.mimorin.org/pentueet-planned-litters2/kiinnostaako-sijoituskoira/

 

================================================================================================================================================================