Uutta kotia etsii/Looking for a new home

Aikuinen schipperkenarttu, Susa, etsii yhteistyökykyistä sijoituskotia, jossa olisi hiukan mielenkiintoa puuhastella koiran kanssa. Ideaalisti koti olisi ok- tai rivitalo, jossa hiukan omaa pihaa ja mahdollisesti koirakaveri, mutta ratkaisevaa on kuitenkin halu täyttää aktiivisen koiran tarpeet. Kerrostalon ääniin suhtautumisesta ei valitettavasti ole tietoa. Susa on rekisteröity (RKF, tullaan rekisteröimään myös Suomeen), rokotettu, asianmukaisesti madotettu ja eläinlääkärin kliinisesti terveeksi perusterveystarkastama. 
 
Susa vastikään tullut Suomeen, ja on tällähetkellä kotihoidossa ystäväni luona, joka kertoo Susasta näin:
 
"Susa on erittäin aktiivinen koira, niin liikkuva tai harrastava koti vois olla hyvä. Tulee tartteen pentumaista koulutusta ihan perusjuttuihin, kuten matkustukseen ja hihnassa liikkumiseen. Vähän varautumista nuoren koiran tuhoamiseen myös (täällä saldo on tuhottu hdmi-kaapeli, kaks pantaa, hihna, ne punaset valjaat - Susa ei tykkää jäädä autoon odottaan...)
Muutoin helpohko koira, vaatii vaan aikaa ja rohkaisua alussa että alkaa asettuun, mutta ruualla helposti motivoitavissa. Tähän mennessä ei oo ollut ongelmia muiden koirien kanssa ja jos kuria ylläpitää, niin kissakin menee. Pienehkö vankikarkuri (tarkoittaa että on nopealiikkeinen ja ketterä livahtamaan esim.ovenraosta tai hyppäämään vaikka pentuaitauksen yli)."
 
Susa sijoitetaan kennelliiton sopimuksella lisäehdoin. Vakuusmaksu 650e, joka palautetaan sopimusehtojen täyttyessä.
 
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotossasi kerrothan koirakokemuksestasi ja siitä millainen koti ja perhe Susalle olisi tarjolla ( kangastt@gmail.com )
 
Ennen yhteydenottoa luethan alla olevat linkit sijoituksesta ja tuontikoirista!
 

cms.kokeilu9.webnode.fi/pentueet-planned-litters2/kiinnostaako-sijoituskoira/

pentueet-planned-litters2/tuontikoirat/