Kasvatti tapaaminen Jämsän Himoksessa 7-9.9 -18

Toinen Mimorin kasvatti-tapaaminen järjestetään taas syyskuussa Jämsän Himoksella OnniDog-18-tapahtuman yhteydessä.

Toivottavasti mahdollisimman moni ehtisi viikonlopun aikana edes käymään paikanpäällä! Ilmottautuminen kasvatti-tapaamiseen Mimorin fb-ryhmässä tai suoraan minulle. OnniDogiin ilmottautumiset linkistä alla. Majoitus pe-su Himoslomien mökeissä, yömajoituksen varaaminen on sitova (sitova= jos tulosi peruuntuu, joko hankit tilallesi jonkun muun tai maksat varauksen hinnan). Tarkemmat tiedot päivitän tähän hieman myöhemmin.

Paikanpäälle voi tulla myös ihan päiväseltään, ihan fiilistelemään ja tapaamaan muita Mimorinilaisia. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti osallistumaan OnniDogin koulutuksiin ja luennoille (linkki alla).

Lainattu OD.n sivuilta:

"

Ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä!

Aikataulut julkaistaan nettisivuillamme 28.2.2018, mutta ennakkoilmoittautujat saavat ne sähköpostiinsa jo 21.2. ja voivat heti varata haluamansa koulutuspaikat!

Voit tehdä alustavan ennakkoilmoittautumisesi heti os. ilmoittautuminen@onnidog.fi, laita mukaan yhteystietosi! Ennakkoilmoittautuminen ei ole vielä sitova (muuttuu sitovaksi kun ilmoitat aikataulusi meille), mutta sillä saa parhaat edut! Eli tilaisuus ilmoittautua tunneille heti 21.2. ja pääset mukaan niille tunneille mihin eniten tahdot, osallistumismaksu on halvempi!

OnniDogissa pääset itse kokeilemaan koirasi kanssa lukuisia lajeja, ja kuuntelemaan huippuluentoja! Tapahtumassa on myös Match Show, ja pentunäyttely sunnuntaina, virallinen BH-koe sekä paljon muuta!

OnniDog on tarkoitettu kaikille koiraharrastajille, sekä koiran hankintaa suunnitteleville. Rannekkeen ostamalla pääset osallistumaan monenlaiseen toimintaan! Tutustu sivuillamme luennoitsijoihin, koulutuksiin ja oheisohjelmiin!

Liity OnniDog -tapahtuman tiedotuspostilistalle lähettämällä liittymispyyntö osoitteeseen info@onnidog.fi."


onnidog.fi/