A-schipperket ovat muuttaneet omiin koteihinsa <3

Hilman A-pennut muuttivat joulukuun alussa omiin koteihinsa. Kasvattajan suurin huolenaihe oli jälleen turha, sillä kaikille löytyi ihanat, huolehtivat kodit.  Aatu (M. Awans) asustelee Outin luona Mänttässä, Fide (M. Aubel) muutti Riihimäelle Elisan ja Tytin luo, Manna (M. Amay For Susunan) sai kodin Miian luota Joensuusta, Coco (M. Aywaille) lähti Kokkolaan Hakuntin perheen iloksi ja Andenne (M. Andenne) matkasi Viroon omaan kotiinsa Annelin ja Marguksen perheen lemmikiksi.

Nyt huokaistaan hetki pentuasioissa, ja vuosi 2018 keskitytään omiin koiriin ja jo maailmalla oleviin kasvatteihin.

Suunnitelmia toki jo on hahmollaan, tälläerää näyttäisi siltä, että seuraavat pennut omille koirille olisi suunnitteilla aikaisintaan 2018/2019 vaihteessa.

*Lyyti-staffi käy terveystutkimuksissa vuoden alkupuoliskolla, ja niiden mukaan mietitään,josko Lyytikin jossain vaiheessa emoksi alkaisi :)

*Hilmalle myös on hahmottumassa ajatus toisesta pentueesta, ajankohta vielä avoin, mutta pikkuschipperkejä toivotaan jossain vaiheessa.

*Kelpiekasvatit vielä kasvavat, pentuesuunnitelmia myös niille hahmotellaan, kunhan ikää tulee ja terveystarkastukset saadaan tehtyä.