Kelpie narttupentu vapaana!!

EDIT 10.12 -19 Pentu alustavasti varattu!

 

Niisku & Mio - pentueesta vapaana yksi narttupentu!

 

Sattumusten seurauksena yksi erityinen narttupentu "Wika" , etsii vielä omaa rakastavaa kotia. Pennulla on syntymässä saatu fyysinen vamma.

Wikalta puuttuu oikean takajalan kaksi keskimmäistä varvasta silkan huonon tuurin seurauksena. Eläinlääkäri arvioi, että Wika oppii hyvin tasapainottamaan itsensä uloimmilla varpailla ja käyttämään kroppaansa vammaa kompensoiden. Kehonhuoltoa (hieroja / fysioterapia tmv.) pentu tulee varmasti tarvitsemaan, mutta sitä tarvitsee jokainen muukin aktiivisesti harrastava koira.

 

Tulevan kodin tulee ymmärtää, että vaikka vikansa vuoksi pennusta ei koskaan voi tulla mitään super-harrastuskoiraa, niin kaikki aktiivisen, energisen ja toimeliaan kelpien ominaisuudet pennusta löytyy. Pennulle etsitään kotia,  jossa sen kanssa touhutaan sille sopivia, vähemmän kuormittavia lajeja (esim. rally-toko, toko, nosework jne), mutta esim.agility tai haku ei Wikalle sovi, eikä siitä tule näyttelykoiraa. 

Wika on ensituntiensa jälkeen ollut ponteva ja elinvoimainen, eikä ole vaivaansa ilmentänyt toistaiseksi mitenkään. Jalka on parantunut hienosti, ja pentu liikkuu samalla vauhdilla kuin pentuesisaruksensa. Jalkaan on hyvää vauhtia kehittymässä "valeantura" tukemaan askellusta. Tulevaisuudesta ei kukaan pysty varmaksi sanoa mitään, mutta toiveikkaita ollaan, että jalka tulee täysin toimimaan normaalissa arkielämässä ja kevyessä harrastamisessa, joten rakastetun lemmikin ja puuhastelukaverin virkaan hänestä tulee täydellinen  Wikan hinta on 50% normaalin pennun hinnasta.

 

Kerron mielelläni lisää, jos kiinnostuit Wikasta :)